Køreskolen

Om Nordbyens Køreskole i Randers

Hos Nordbyens Køreskole satser jeg på en mere individuel undervisning og fair behandling-, frem for discount og ugennemskuelige priser. Teorilokalet har beliggenhed midt i Centrum af Randers midtby. Vi har elever fra Randers og hele Østjylland.

Beståelsesprocenten er naturligvis blandt de bedste, og vores omdømme betyder meget.

Skal du have: kørekort til bil, generhverve dit kørekort, generhverve kørekort efter et køreforbud eller have rutinetimer – så kontakt os og hør nærmere. Du skal være velkommen til at kigge forbi og få et indtryk af køreskolen.

Skolevognen

Skolevognen er en BMW 118D

Generelt om bilen
Full klima anlæg-, så der altid kan være en behagelig temperatur i dine kørelektioner. Sportssæderne gør, at du sidder perfekt, da sædet har mange indstillinger. Rattet kan både justeres op og ned / ind og ud.
Godt udsyn gennem foruden, dejlige store sidespejle, så du kan se noget bagud.
Det er en dieselbil, som er let at sætte i gang – og som har en blød kobling.

Bjarne M. Behrenthz

Kørelærer – Nordbyens Køreskole

Jeg er i begyndelsen af 50′erne og har tidligere arbejdet som chauffør siden 80’erne. De sidste 12 år har mit arbejde som chauffør været med special- og sværgodstransport hos et af Danmark’s og Europa’s førende inden for området. Hos dette firma har der altid været transportlærlinge. Og det var en af mine opgaver, at lære de unge om kørsel med blokvogn og om special transport.

Det er erfaringen fra både uddannelse af lærlinge, og kørsel i hele Europa fra nord til syd – øst til vest med alle former for gods, som har givet mig en bred viden og forståelse for trafikken. Og det var den viden omkring de unge mennesker, der gav mig lysten til at uddanne mig til kørelærer, og være med til at uddanne fremtidens nye bilister.

Som kørelærer er jeg meget tålmodig, en vigtig egenskab som kørelærer. Hos mig er der ingen sure miner, hvis man går i stå, eller lignende. Det hjælper jo ikke at stresse afsted, tværtimod tages det med et smil, så vi sammen får dig gjort til en god og sikker trafikant.

Jeg har taget min kørelærer-uddannelse hos “Midtjysk Kørelærer Uddannelse” i Viborg, som anses for at være et af landets bedste steder. Jeg bestod min kørelærer eksamen i 2010.

Jeg valgte at starte som freelance kørelærer i første omgang, for på den måde at få mig noget erfaring om, hvordan det er at virke som kørelærer, og deraf lære, at der er forskel på elever, så jeg på den måde giver en undervisning, som er tilpasset hver enkelt elevs behov.

Kort tid efter starten som kørelærer etablerede jeg et samarbejde med “Wolff’s Køreskole”, hvor der er nogle elever, som fik valget at kunne tage deres kørekort hos mig, og dette samarbejde eksisterer stadigvæk.

Tidligere har jeg også undervist andre køreskolers elever på “Manøvrebane” (kravlegård) og “Køreteknik” (glatbane). Dette er jeg dog stoppet med på grund af tidsmangel over for mine egne elever.

Jeg har undervist elever for køreskoler, der kommer fra Randers og omegn, og fra hele Østjylland som: Grenå, Rønde, Århus, Odder og Skanderborg.

Så det er en kompetent kørelærer, du får ved at vælge mig, når du skal have kørekort.

Værd at vide før du begynder

Nedenunder har vi samlet et par ting du bør vide.

I realiteten behøver du ikke gøre noget før du begynder, men der kan være ting der er en fordel i at have på plads når du begynder at tage et kørekort. Alt dette vil du desuden blive informeret om første gang du møder op i køreskolen.
Disse ting er :

 • Få taget et foto til dit kørekort – Dette får du bedst lavet hos en fotograf
 • Få bestilt tid hos din egen læge til en lægeerklæring
 • Få bestilt tid til et førstehjælpskursus (kun hvis ikke du har et i forvejen)

Et foto skal overholde nogle bestemte krav (lige som pasfoto skal), det er blandt andet krav om størrelse 35 x 45 mm, ingen hovedbeklædning og andre krav. Har du brug for at kende dem, kan du finde oplysninger om dette på politiets hjemmeside.
Jeg anbefaler derfor at du går i et fotoforretning der laver billeder til pas og kørekort, så får du det rette billed med det samme.

Ja du behøver et billed til dit kørekort

Lægeerklæringen (Motorattest) skal du have hos din egen læge. Så det du skal gøre, er at ringe til din læge og bestille en tid så din læge kan udfylde denne lægeerklæring.

Ja, du behøver en lægeerklæring.

Den skal vedlægges dit ansøgningsskema når den bliver indleveret til borgerservice
Husk at medbringe foto når du skal til lægen

Du kan som elev i Nordbyens Køreskole tage dit førstehjælpsbevis igennem køreskolen. Dette får du til en yderst fordelagtig pris som kun gælder for elever der tager kørekort hos Nordbyens Køreskole.

Men du kan også tage det i den ungdomsskole du måske går på. Ligeledes hvis du går på Handelsskolen, HTX og andre skoler, er der muligheder der. Spørg eventuelt på den skole du går på. Priserne disse steder varierer i mellem 150 og 600,- kr, alt efter hvor det er henne

Ja du behøver et førstehjælpsbevis hvis:

Det er dit første kørekort. Det er et lovkrav at du har et 7 timers færdselsrelateret førstehjælpsbevis

Du behøver ikke et førstehjælpsbevis hvis:

Du har et traktorkørekort
Hvis du allerede har et i forvejen. Bemærk, det må højst være 1 år gammelt når det bliver indleveret ved borgerservice sammen med dit ansøgningsskema

Tag kørekort hos Nordbyens Køreskole

Nemt, hurtigt og fleksibelt

 • Tlf: 25 15 73 08

Hvad siger eleverne?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som eleverne selv har skrevet på vores Facebookside

 • Bjarne er en suveræn kørelærer, der med sit gode humør gør både teori og kørelektioner behagelige og lærerige.

  Stephan Rosengren Avatar
  Stephan Rosengren
  10/08/2019

  Jeg har ikke, et sekund fortrudt at jeg tog mit kørekort ved Bjarne. Teorien gik let som en leg og til køre timerne fik jeg lov at udfordre mig selv. Alt dette kulminerede i en kanon oplevelse på glatbanen og en bestået køreprøve i første forsøg!

  Nikolaj Elgaard Avatar
  Nikolaj Elgaard
  2/14/2017

  Den bedst og tålmodighed som en engel

  Sus Ellen Al-Towaiji Avatar
  Sus Ellen Al-Towaiji
  8/12/2015
 • Tusind tak for tålmodigheden og de gode snakke kan varmt anbefale Bjarne som kørelærer:-)

  Sasia Steenfeldt Avatar
  Sasia Steenfeldt
  2/16/2016

  Jeg har været super glad for at Bjarne havde tiden til at tage mig ind akut da jeg stod og ikke kunne få en prøve i København. Det var meget lærerigt at køre med ham.

  Leonora Océane Cluzeau Avatar
  Leonora Océane Cluzeau
  7/26/2019

  Upåklagelig og fantastisk kørerlærer med tålmodighed humor og klar til og hjælpe.. De varmeste anbefalinger herfra!!

  Svend Binderup Christensen Avatar
  Svend Binderup Christensen
  11/29/2017
 • Bjarne er en fantastisk kørerlære, kanon til at forklare tingene og gør det med humoristisk sans, kan kun anbefales ��

  Ninna Boje Avatar
  Ninna Boje
  3/31/2017

  Efter 5 års venten pga. sygdom kunne jeg endelig tage mit kørekort! Bjarne var forstående og kom altid med konstruktiv kritik - ingen sure miner! Det har været et fantastisk forløb og jeg har lært meget! Kun positive kommentarer herfra! ��

  Jeanette Thybo Rasmussen Avatar
  Jeanette Thybo Rasmussen
  5/26/2017

  Bjarne var meget tålmodig med mig og rigtig god til at lære fra sig. Tak til ham.

  Kimberly Cederia Avatar
  Kimberly Cederia
  11/16/2018
 • Bjarne er en super kørelærer og kan klart anbefale ham, han har både tid til sjov men er derimod også seriøs når det gælder, er rigtig glad for at have taget mit kørekort her :)

  Julie Blaabjerg Avatar
  Julie Blaabjerg
  11/13/2013

  Vil hel klart anbefalede nordbyens køreskole tal alle dem jeg keder Bjarne gøre et super godt stykke arbejde er super glad for at jeg havde valgt og tag mit kørekort hos ham stor ros til dig Bjarne

  Lillian Alwin Boserup Avatar
  Lillian Alwin Boserup
  6/30/2014

  Bestod både teori og køreprøve i første huk. Bjarne er en sjov og underholdende underviser, anbefaler ham mange gange. ????
  Han kan både fyre noget gas af og selv modtage det også!

  Nadia Filtenborg Avatar
  Nadia Filtenborg
  8/05/2019
 • det er rigtig godt at tage kørekort hos nordbyens køreskole og der er massere af gode grin sammen med bjerne

  Nikolai Kjær Avatar
  Nikolai Kjær
  8/12/2013

  Pisse flink fyr, med styr på sit stof, helt klart anbefalet

  Bjarke Sporring Avatar
  Bjarke Sporring
  5/20/2014

  Bjarne er utrolig tålmodig, fleksibel og grundig i sin gennemgang af tingene. Vil helt klart anbefale nordbyens køreskole og er meget glad for at have taget mit kørekort her.

  Gustav Andersen Avatar
  Gustav Andersen
  1/08/2019
 • Bjarne er tålmodig, flink og god til at lære fra sig. Jeg var usikker i trafikken, men bestod køreprøven i første forsøg, så det kunne ikke være bedre.

  Sanne Birch Titussen Avatar
  Sanne Birch Titussen
  5/18/2018