Betaling

Hvordan foregår betalingen?

Efter at man har været til den første teoriaften, har man fået vejledning om betaling. Desuden kan det læses her.

Den fulde pris er: 17.500,- kr., beløbet, som man får en faktura på. Denne sendes som en pdf-fil til den mailadresse, som man har brugt ved tilmeldingen.
Faktura bliver desuden udleveret til den 2. teoriaften. Den skal betales seneste 8 dage efter udsendelse. Man kan betale på 3 måder : Bankoverførsel, (anbefales), Mobilepay eller kontant.

Kan jeg lave en betalingsordning?

Ja. Hvis du vælger en betalingsordning, afdrager du over 3 måneder. Det koster lidt mere.
På første teoriaften skal du medbringe 8000,- kr. Til den førstkommende 1. i måneden, skal der betales 3.500,- kr. Og så igen 2 gange mere a 3.500,- kr., hver til den 1.
I alt 18.500,- kr.
Du bestemmer ikke selv størrelsen på dine afdrag

Overholdes betalingsordningen ikke, så stopper undervisningen med det samme, og det vil ikke være muligt at aftale køretider. Resten af beløbet, som der skyldes, skal betales. Når restbeløbet er betalt, bliver din undervisning genoptaget. Dette kan medføre, at du bliver nødt til at skifte hold, og det forlænger dit kørekortforløb.

Ekstra kørelektioner og eventuelle ekstra prøvegebyr?

Hvis du har købt ekstra kørelektioner, så skal disse betales seneste samme dag, du skal til din praktiske prøve.
Hvis du eventuelt er dumpet til prøve: (teoriprøve/praktisk prøve), og jeg har betalt nyt prøvegebyr for dig, så skal alt dette betales seneste samme dag, du skal til din praktiske prøve.
Såfremt der ikke kan/vil betales seneste samme dag, så bliver din praktiske prøve aflyst. Dermed er dit prøvegebyr spildt, og der skal betales et nyt prøvegebyr på 1000,- kr., før du kan komme til en ny prøve. Derudover skal du forvente ventetid, inden at du kan komme til en ny prøve.

Hvordan betaler du dette?

Det er muligt at betale på 2 måder lige før din praktiske prøve:
Kontant eller med Mobilepay.

Nogen har haft længere betalingsordning ?

Det er korrekt, men desværre er der nogen, der ikke har kunnet holde deres aftale, og dermed ødelagt det for andre fremadrettet, så dette er ikke muligt mere.

Hvad siger eleverne?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som eleverne selv har skrevet på vores Facebookside

 • Bjarne er rigtig god til undervisning, så man får en god forståelse for hvordan man skal begå sig i trafikken og god til at påpege de fejl man har på en god og lærerig måde.
  Så hvis skal tage nyt kørekort eller generhverve kørekort, så ring til Bjarne, så skal nok få dig igennem, så du kan klare det 😄

  Marco Kirkelund Andersen Avatar
  Marco Kirkelund Andersen
  12/01/2019
 • Nordbyens Køreskole er en super god og ikke mindst lærerig køreskole, hvor alle elever/kunder bliver behandlet med respekt og værdighed, og hvor der desuden bliver taget hensyn til den enkelte elevs køre- og indlæringsfærdigheder.
  Bjarne er en suveræn og erfaren kørelærer, der er ærlig omkring tingene samt retfærdig. Han giver kun konstruktiv kritik og feedback, når det virkelig gælder. Ydermere er hans teoritimer og de praktiske køreture på ingen måder ensformige eller kedelige, men derimod underholdende og spændende. Og jeg må ærligt tilstå, at da jeg fik mit kørekort i hånden, var jeg både glad og tilfreds med min oplevelse som elev i køreskolen.

  Lana Monzer Naim Avatar
  Lana Monzer Naim
  10/22/2019
 • Bjarne er en suveræn kørelærer, der med sit gode humør gør både teori og kørelektioner behagelige og lærerige.

  Stephan Rosengren Avatar
  Stephan Rosengren
  10/08/2019
 • Bestod både teori og køreprøve i første huk. Bjarne er en sjov og underholdende underviser, anbefaler ham mange gange. ????
  Han kan både fyre noget gas af og selv modtage det også!

  Nadia Filtenborg Avatar
  Nadia Filtenborg
  8/05/2019
 • Jeg har været super glad for at Bjarne havde tiden til at tage mig ind akut da jeg stod og ikke kunne få en prøve i København. Det var meget lærerigt at køre med ham.

  Leonora Océane Cluzeau Avatar
  Leonora Océane Cluzeau
  7/26/2019
 • Bjarne er utrolig tålmodig, fleksibel og grundig i sin gennemgang af tingene. Vil helt klart anbefale nordbyens køreskole og er meget glad for at have taget mit kørekort her.

  Gustav Andersen Avatar
  Gustav Andersen
  1/08/2019
 • Bjarne var meget tålmodig med mig og rigtig god til at lære fra sig. Tak til ham.

  Kimberly Cederia Avatar
  Kimberly Cederia
  11/16/2018
 • Bjarne er tålmodig, flink og god til at lære fra sig. Jeg var usikker i trafikken, men bestod køreprøven i første forsøg, så det kunne ikke være bedre.

  Sanne Birch Titussen Avatar
  Sanne Birch Titussen
  5/18/2018
 • Upåklagelig og fantastisk kørerlærer med tålmodighed humor og klar til og hjælpe.. De varmeste anbefalinger herfra!!

  Svend Binderup Christensen Avatar
  Svend Binderup Christensen
  11/29/2017
 • Efter 5 års venten pga. sygdom kunne jeg endelig tage mit kørekort! Bjarne var forstående og kom altid med konstruktiv kritik - ingen sure miner! Det har været et fantastisk forløb og jeg har lært meget! Kun positive kommentarer herfra! ��

  Jeanette Thybo Rasmussen Avatar
  Jeanette Thybo Rasmussen
  5/26/2017
 • Bjarne er en fantastisk kørerlære, kanon til at forklare tingene og gør det med humoristisk sans, kan kun anbefales ��

  Ninna Boje Avatar
  Ninna Boje
  3/31/2017
 • Jeg har ikke, et sekund fortrudt at jeg tog mit kørekort ved Bjarne. Teorien gik let som en leg og til køre timerne fik jeg lov at udfordre mig selv. Alt dette kulminerede i en kanon oplevelse på glatbanen og en bestået køreprøve i første forsøg!

  Nikolaj Elgaard Avatar
  Nikolaj Elgaard
  2/14/2017
 • Tusind tak for tålmodigheden og de gode snakke kan varmt anbefale Bjarne som kørelærer:-)

  Sasia Steenfeldt Avatar
  Sasia Steenfeldt
  2/16/2016
 • Bjarne har en fantastisk køreskole. Han er sympatisk at køre med, ikke kedelig at have til teori. Og med lidt chokolade på alle bordene til teori er det altid hyggeligt.
  Han giver kun konstruktiv kritik når man køre med ham og dette er også med til at hjælpe i stedet for man sider og tænker på alt det man ikke må men tænker det man må og skal gøre.
  Bjarne er også super godt til at gøre teorien lidt mere spændende ved at have en masse gode historier i baghånden.

  Jeanette Skrædderdal Jensen Avatar
  Jeanette Skrædderdal Jensen
  8/20/2015
 • Den bedst og tålmodighed som en engel

  Sus Ellen Al-Towaiji Avatar
  Sus Ellen Al-Towaiji
  8/12/2015
 • Vil hel klart anbefalede nordbyens køreskole tal alle dem jeg keder Bjarne gøre et super godt stykke arbejde er super glad for at jeg havde valgt og tag mit kørekort hos ham stor ros til dig Bjarne

  Lillian Alwin Boserup Avatar
  Lillian Alwin Boserup
  6/30/2014
 • Pisse flink fyr, med styr på sit stof, helt klart anbefalet

  Bjarke Sporring Avatar
  Bjarke Sporring
  5/20/2014
 • Nordbyens køreskole kan varmt anbefales. Bjarne er en fantastisk kørelærer, han har humor, styr på tingene, en fantastisk tålmodighed, forstår at bakke sine elever op og lære fra sig, så man kommer godt igennem teori og kørelektioner. Der er aldrig dårlig stemning når man kører med Bjarne, hvilket har betydet rigtig meget for mig, da jeg var noget usikker i starten.

  Ida Dyhr Nielsen Avatar
  Ida Dyhr Nielsen
  11/15/2013
 • Bjarne er en super kørelærer og kan klart anbefale ham, han har både tid til sjov men er derimod også seriøs når det gælder, er rigtig glad for at have taget mit kørekort her :)

  Julie Blaabjerg Avatar
  Julie Blaabjerg
  11/13/2013
 • det er rigtig godt at tage kørekort hos nordbyens køreskole og der er massere af gode grin sammen med bjerne

  Nikolai Kjær Avatar
  Nikolai Kjær
  8/12/2013