Kørelæreren

Mit navn er Bjarne M. Behrenthz

Jeg er midt i 40′erne og har tidligere arbejdet som chauffør i 21 år. Det sidste 12 år har mit arbejde som chauffør været med special- og sværgodstransport hos et af Danmark’s og Europa’s førende inden for området. Hos dette firma har der altid været transportlærlinge. Og det var en af mine opgaver, at lære de unge om kørsel med blokvogn og special transport.

Det er erfaringen fra både uddannelse af lærlinge, og kørsel i hele Europa fra nord til syd – øst til vest med alle former for gods, som har givet mig en bred viden og forståelse for trafikken. Og det var den viden omkring de unge mennesker, der gav mig lysten til at uddanne mig til kørelærer, og være med til at uddanne fremtidens nye bilister.

Jeg er desuden meget tålmodig, en vigtig egenskab som kørelærer. Hos mig er der ingen sure miner, hvis man går i stå, eller lignende. Det hjælper jo ikke at stresse afsted, tværtimod tages det med et smil, og vi sammen får dig gjort til en god og sikker trafikant.

Jeg har taget min kørelærer uddannelse hos “Midtjysk Kørelærer Uddannelse” i Viborg, som anses for at være et af landets bedste steder. Jeg bestod min kørelærer eksamen i 2010.

Jeg valgte at starte som freelance kørelærer i første omgang, for på den måde at få mig noget erfaring om, hvordan det er at virke som kørelærer, og deraf lære, at der er forskel på elever, så jeg på den måde giver en undervisning som er tilpasset hver enkelt elevs behov.

Kort tid efter starten som kørelærer etablerede jeg et samarbejde med “Wolff’s Køreskole”, hvor der er nogle elever, som fik valget at kunne tage deres kørekort hos mig, og dette samarbejde eksistere stadigvæk.

Ud over at være kørelærer, er jeg også tilknyttet “Køreteknisk Anlæg, Randers” som fast instruktør, hvor jeg hyres til både i ”Manøvrekørsel” (kravlegård) og ”Køreteknik” (glatbane). hvor jeg bliver brugt til at undervise for køreskoler, der kommer ikke kun fra Randers og omegn, men fra hele Østjylland som: Grenå, Rønde, Århus, Odder og Skanderborg.

Så det er en kompetent kørelærer du får ved at vælge mig, når du skal have  kørekort.