Undervisningsforløb

Hele dit undervisningsforløb

Når du enten har tilmeldt dig et hold, eller har aftalt med mig hvornår du vil starte, så møder du op til den aftalte tid i køreskolen.
Her vil du få udleveret alt det materiale du har brug for i dit undervisningsforløb. Dette låner du af mig mod et depositum på 500,- kr.
500,- kr. er altså det eneste du skal have med når du møder op til den første teorilektion.

Samtidig vil du ved første teorilektion også få en grundigere beskrivelse af hele dit undervisningsforløb. Blandt det du får udleveret er en lektionsplan. Den beskriver nøje hvordan teori og praktisk kørsel forløber

Hele undervisningsforløbet

  1. gang: 4×45 min. teori
  2. gang: 4×45 min. på manøvrebanen (kravlegård)
  3. gang: 4×45 min. teori
  4. gang: 4×45 min. teori og derefter 2×45 min. kørsel
  5. gang: 4×45 min. teori og derefter 2×45 min. kørsel
  6. gang: 4×45 min. teori og derefter 2×45 min. kørsel
  7. gang: 4×45 min. teori og derefter 2×45 min. kørsel
  8. gang: 4×45 min. teori og derefter 2×45 min. kørsel
  9. gang: 2×45 min. kørsel
10. gang 2×45 min. kørsel

Så har du haft det teori du skal have, samt haft de kørelektioner der er nødvendige for at komme til en teoriprøve.Den vil så vidt muligt blive afholdt 1-2 uger efter den sidst lovpligtige teori er overstået. Men du bliver kun sendt til teoriprøve når du selv føler dig klar til det.
Når teoriprøven er bestået kan der så bestilles en praktisk prøve, og der er normalt 2-4 ugers ventetid.

I den tid der går til du kan komme til den praktiske køreprøve, skal du på køreteknisk kursus (glatbane) og efter det køres den næstsidste af de lovpligtige kørelektioner, samt de eventuelle ekstra kørelektioner.

Den sidste af de lovpligtige kørelektioner bruges som opvarmning til den praktiske prøve.
Når du så har været til køreprøve med den prøvesagkyndige vil du få svaret med det samme om du er bestået eller ej, og på samme tid får du en køreseddel, dette er et midlertidig kørekort som gælder med det samme (typisk 1 måned) så hvis du er bestået kan du selv køre hjem ;-)

Et undervisningsforløb tager mellem 7 og 12 uger alt efter ventetiden på prøver, men du bliver kun sendt op til prøve når DU føler dig klar

Hvis ikke du føler dig klar til at komme til teoriprøve, så er du velkommen til at tage alt det ekstra teori som du har lyst til, helt gratis.

Ligeledes når du har bestået din teoriprøve men ikke føler dig helt klar til at komme til den praktiske prøve, så aftaler vi indbyrdes hvor mange ekstra kørelektioner der eventuelt skal til. Det er den enkelte elevs individuelle formåen der er afhængig af hvor mange ekstra lektioner der skal til.

Jeg fortæller hvad jeg syntes, men kan hellere ikke tvinge dig til ekstra lektioner. Men jeg mener at hvis det kan tydeligt ses at du har svært ved at bestå den praktiske prøve, så må det gå ud over din selvtillid at dumpe, og desuden skal du betale et nyt prøvegebyr, så hellere bruge de penge på lidt ekstra kørelektioner i stedet for nyt prøvegebyr.

Hvad siger eleverne?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som eleverne selv har skrevet på vores Facebookside

 • Bjarne er rigtig god til undervisning, så man får en god forståelse for hvordan man skal begå sig i trafikken og god til at påpege de fejl man har på en god og lærerig måde.
  Så hvis skal tage nyt kørekort eller generhverve kørekort, så ring til Bjarne, så skal nok få dig igennem, så du kan klare det 😄

  Marco Kirkelund Andersen Avatar
  Marco Kirkelund Andersen
  12/01/2019
 • Nordbyens Køreskole er en super god og ikke mindst lærerig køreskole, hvor alle elever/kunder bliver behandlet med respekt og værdighed, og hvor der desuden bliver taget hensyn til den enkelte elevs køre- og indlæringsfærdigheder.
  Bjarne er en suveræn og erfaren kørelærer, der er ærlig omkring tingene samt retfærdig. Han giver kun konstruktiv kritik og feedback, når det virkelig gælder. Ydermere er hans teoritimer og de praktiske køreture på ingen måder ensformige eller kedelige, men derimod underholdende og spændende. Og jeg må ærligt tilstå, at da jeg fik mit kørekort i hånden, var jeg både glad og tilfreds med min oplevelse som elev i køreskolen.

  Lana Monzer Naim Avatar
  Lana Monzer Naim
  10/22/2019
 • Bjarne er en suveræn kørelærer, der med sit gode humør gør både teori og kørelektioner behagelige og lærerige.

  Stephan Rosengren Avatar
  Stephan Rosengren
  10/08/2019
 • Bestod både teori og køreprøve i første huk. Bjarne er en sjov og underholdende underviser, anbefaler ham mange gange. ????
  Han kan både fyre noget gas af og selv modtage det også!

  Nadia Filtenborg Avatar
  Nadia Filtenborg
  8/05/2019
 • Jeg har været super glad for at Bjarne havde tiden til at tage mig ind akut da jeg stod og ikke kunne få en prøve i København. Det var meget lærerigt at køre med ham.

  Leonora Océane Cluzeau Avatar
  Leonora Océane Cluzeau
  7/26/2019
 • Bjarne er utrolig tålmodig, fleksibel og grundig i sin gennemgang af tingene. Vil helt klart anbefale nordbyens køreskole og er meget glad for at have taget mit kørekort her.

  Gustav Andersen Avatar
  Gustav Andersen
  1/08/2019
 • Bjarne var meget tålmodig med mig og rigtig god til at lære fra sig. Tak til ham.

  Kimberly Cederia Avatar
  Kimberly Cederia
  11/16/2018
 • Bjarne er tålmodig, flink og god til at lære fra sig. Jeg var usikker i trafikken, men bestod køreprøven i første forsøg, så det kunne ikke være bedre.

  Sanne Birch Titussen Avatar
  Sanne Birch Titussen
  5/18/2018
 • Upåklagelig og fantastisk kørerlærer med tålmodighed humor og klar til og hjælpe.. De varmeste anbefalinger herfra!!

  Svend Binderup Christensen Avatar
  Svend Binderup Christensen
  11/29/2017
 • Efter 5 års venten pga. sygdom kunne jeg endelig tage mit kørekort! Bjarne var forstående og kom altid med konstruktiv kritik - ingen sure miner! Det har været et fantastisk forløb og jeg har lært meget! Kun positive kommentarer herfra! ��

  Jeanette Thybo Rasmussen Avatar
  Jeanette Thybo Rasmussen
  5/26/2017
 • Bjarne er en fantastisk kørerlære, kanon til at forklare tingene og gør det med humoristisk sans, kan kun anbefales ��

  Ninna Boje Avatar
  Ninna Boje
  3/31/2017
 • Jeg har ikke, et sekund fortrudt at jeg tog mit kørekort ved Bjarne. Teorien gik let som en leg og til køre timerne fik jeg lov at udfordre mig selv. Alt dette kulminerede i en kanon oplevelse på glatbanen og en bestået køreprøve i første forsøg!

  Nikolaj Elgaard Avatar
  Nikolaj Elgaard
  2/14/2017
 • Tusind tak for tålmodigheden og de gode snakke kan varmt anbefale Bjarne som kørelærer:-)

  Sasia Steenfeldt Avatar
  Sasia Steenfeldt
  2/16/2016
 • Bjarne har en fantastisk køreskole. Han er sympatisk at køre med, ikke kedelig at have til teori. Og med lidt chokolade på alle bordene til teori er det altid hyggeligt.
  Han giver kun konstruktiv kritik når man køre med ham og dette er også med til at hjælpe i stedet for man sider og tænker på alt det man ikke må men tænker det man må og skal gøre.
  Bjarne er også super godt til at gøre teorien lidt mere spændende ved at have en masse gode historier i baghånden.

  Jeanette Skrædderdal Jensen Avatar
  Jeanette Skrædderdal Jensen
  8/20/2015
 • Den bedst og tålmodighed som en engel

  Sus Ellen Al-Towaiji Avatar
  Sus Ellen Al-Towaiji
  8/12/2015
 • Vil hel klart anbefalede nordbyens køreskole tal alle dem jeg keder Bjarne gøre et super godt stykke arbejde er super glad for at jeg havde valgt og tag mit kørekort hos ham stor ros til dig Bjarne

  Lillian Alwin Boserup Avatar
  Lillian Alwin Boserup
  6/30/2014
 • Pisse flink fyr, med styr på sit stof, helt klart anbefalet

  Bjarke Sporring Avatar
  Bjarke Sporring
  5/20/2014
 • Nordbyens køreskole kan varmt anbefales. Bjarne er en fantastisk kørelærer, han har humor, styr på tingene, en fantastisk tålmodighed, forstår at bakke sine elever op og lære fra sig, så man kommer godt igennem teori og kørelektioner. Der er aldrig dårlig stemning når man kører med Bjarne, hvilket har betydet rigtig meget for mig, da jeg var noget usikker i starten.

  Ida Dyhr Nielsen Avatar
  Ida Dyhr Nielsen
  11/15/2013
 • Bjarne er en super kørelærer og kan klart anbefale ham, han har både tid til sjov men er derimod også seriøs når det gælder, er rigtig glad for at have taget mit kørekort her :)

  Julie Blaabjerg Avatar
  Julie Blaabjerg
  11/13/2013
 • det er rigtig godt at tage kørekort hos nordbyens køreskole og der er massere af gode grin sammen med bjerne

  Nikolai Kjær Avatar
  Nikolai Kjær
  8/12/2013