Teoriundervisning / Øvelseskørsel

Teoriundervisning

Jeg har min undervisning som “Holdundervisning”, det vil sige at du følger et hold og møder op når der er undervisning.
Er du begyndt på en mandag er din teori altid hver mandag i de 9 uger som et teoriforløb vare
Er du begyndt på en onsdag er din teori altid hver onsdag i de 9 uger som et teoriforløb vare
Når du er kommet et stykke ind i dit undervisningsforløb er der desuden mulighed for at du kan møde op tirsdag og fredag i Wolff’s Køreskole og tage lige så mange ekstra evaluerende prøver som du har lyst til.

Du bliver ikke sendt til teoriprøve før du selv mener at du er klar. Jeg vil altid tage en snak med dig, hvis det er at du ikke føler dig klar til at komme til teoriprøve.

Teoriundervisning er i lokalerne på Rådhustorvet 3, 2. sal

Teori er altid fra 18,00 til 21,00. Dette gælder mandag / onsdag / torsdag , samt tirsdag i Wolffs Køreskole

Øvelseskørsel

Når du har været på manøvrebanen (“Lukket øvelsesplads), nogen kalder det også for “kravlegård”, og har haft det teori der skal til.
Så skal du ud og køre i trafikken. Første gang er lektionen lettere kørsel uden for byen. Vi enten mødes på køreteknisk anlæg eller jeg henter dig til den første kørelektion og den sker så derfra.

Hver gang du har haft teorien om næste øvelse(r) skal du ud og øve dem. Så går du fra lettere øvelser og til nogen lidt sværere fra gang til gang. Det siger loven at sådan skal man lære det. Vi aftaler fra gang til gang hvor du vil hentes og hvornår du har tid til at køre de næste lektioner og får det planlagt så det passer ind i din hverdag. Fleksible køretider er vejen frem for både dig og mig.

Når du har haft de 14 af 16 lovpligtige lektioner i øvelseskørsel kan du komme til teoriprøve. Når den så er bestået, så køre du den næstsidste og eventuelle ekstra lektioner. Den sidste lektion bruges som opvarmning til den praktiske køreprøve. Du vil ikke blive sendt til den praktiske prøve før du selv mener at du er klar til det. Jeg vil altid tage en snak med dig, hvis det er du ikke føler dig klar til at komme til den praktiske prøve.

Manøvrebane og Køreteknik er på Køreteknisk Anlæg, Randers – Jomfruløkken 23 – 8930 Randers NØ

Øvelseskørsel (praktisk kørsel) er i trafikken i og omkring Randers