Kontrollerende køreprøve

Hvad er en kontrollerende køreprøve

En kontrollerende køreprøve består BÅDE af en teoriprøve og en praktisk køreprøve.

Dette gælder for dig, som har fået en betinget eller en ubetinget frakendelse af kørekortet.
Så har du modtaget et brev fra politiet, om at du skal aflægge en kontrollerende køreprøve. Det fremgår af brevet, at den praktiske prøve skal være i en godkendt skolevogn, og det fremgår af brevet, på hvilken dato du skal have afsluttet den kontrollerende prøve. Bemærk, det er den praktiske prøve, der skal være afsluttet på den dato.

Hvad gør du så ?

Du kan enten selv gå på borgerservice i Randers med dit ansøgningsskema og få bestilt en teoriprøve.
Du kan også kontakte mig  hos Nordbyens Køreskole i Randers, så sørger jeg for at bestille teoriprøven, sørger for at betale prøvegebyret som pt. udgør 870,- kr.

Det er ikke et krav, at du følger noget teoriundervisning, når du skal tage kontrollerende køreprøve. Du kan gå direkte til teoriprøven, hvis du mener, at det kan du sagtens klare. Ligeledes er det hellere ikke et krav, at du har nogle kørelektioner, før du går op til den praktiske prøve. Det eneste krav der er, er at du stiller med en godkendt skolevogn til den praktiske prøve.

Men jeg anbefaler, at du følger lidt teoriundervisning, så du kommer til at lære igen, hvordan spørgeteknikken er til teoriprøven. Ligeledes anbefaler jeg, at du har 1-3 kørelektioner, så du lige kan lære igen at køre “skolekørsel”, og dine eventuelle “unoder” lige er pillet af dig.
Vælger du den løsning, så kan du låne teorimateriale ved mig mod et depositum på 500,- kr.

Ekstra info

Husk at den teoretiske prøve skal være bestået, før den praktiske prøve kan bestilles. Der kan være en 3-4 ugers ventetid på prøver, så det er bare at få dig tilmeldt hos mig, eller bestilt teoriprøve på borgerservice hos Randers Kommune.