Hvad siger eleverne

Her kan du læse, hvad eleverne siger. Disse anbefalinger er skrevet af eleverne selv på www.dumpeprocent.dk/randers/nordbyens-koereskole.html
Du kan altid læse de seneste anmeldelser på ovenstående link.

Disse anbefalinger betyder meget for, da de viser, at vi gør det rigtige hos Nordbyens Køreskole, og at rigtig mange er tilfredse med at tage deres kørekort hos Nordbyens Køreskole.

Lasse Pedersen
“Kan varmt anbefale denne køreskole. Bjarne er en meget hyggelig fætter med en go humor og et afslappende væsen. Dermed ikke sagt at han ikke forlanger noget af sine elever.
Jeg gennemførte uden extra timer på første forsøg, både teori og køreprøve.
Bjarne er meget fleksibel i forhold til køretimer: Han kan altid finde et tidspunkt, der passer.
Helt igennem en positiv oplevelse.”

6. august 2012

Michael
“Jeg er glad for den gode vejledning og de timer jeg har fået. Jeg sætter stor pris på den måde, han tager hensyn til den enkelte persons problem, så som ordblindhed, at man får det læst op, så man kan forstå det og følge med på plan, som de andre.”

2. august 2012

Mads S. Jørgensen
“jeg kan godt tilbyde denne køreskole :D
Kommentar Mon ikke Mads mener at han vil anbefale denne køreskole

29. juli 2012

Rasmus Ulrich
“Nordbyens køreskole er en super køreskole. Her er der nemlig både tid til sjov og spas i undervisningen, samtidig med at man lærer, det man skal. Dette er ikke noget, jeg bare siger, da jeg ved, at Nordbyens køreskole stadig har en dumpeprocent på 0% til den teoretiske prøve. Bjarne er en super kørelærer, som tager sig tid til at hjælpe dig med netop de ting, de du har svært ved at lære eller forstå. Jeg kan kun anbefale, at man vælger at tage sit kørekort hos Bjarne.”
Kommentar De 100% beståelse holdt desværre ikke, men det har ingen køreskoler

26. juni 2012

Christopher Bæhring
“Jeg har været godt tilfreds med at tage mit kørekort hos Nordbyens Køreskole. Undervisningen ved tavle er ikke kun kedelig gennemgang af regler og love, men indeholder også sjove indslag. Kørelæreren er rar og hyggelig, og samtidig er han rigtig god til at formidle og forklare.”

26. juni 2012

Erik
“Jeg fik min kørekort ved Nordbyens Køreskole Randers efter 2 1/2 måneds undervisning. Jeg bestod både min teoriprøve og køreprøve i første forsøg, med små fejl. Jeg kan virkelig anbefale Nordbyens Køreskole. Jeg synes at undervisningen har været nem at forstå og nem at følge med i. De forskellige emner er blevet formuleret godt og detaljeret. Vores lærer, Bjarne er tidligere lastbilchauffør og har derfor tons af erfaring i trafikken. Desuden så forstår han at holde tavleundervisningen interessant og lærerigt. Han kan også engang i mellem bryde ud af undervisningen og holde nogen sjove underholdene pauser, som giver et godt pusterum mellem undervisningen.
Når man er ude og køre med Bjarne, ved han godt, hvordan han skal give kritik. Han er ikke den salgs lærer, som skælder meget ud eller konstant retter på en, men mere den type lærer der nok skal sige til, når man laver en fejl, og måske laver lidt sjov med det, så man nok skal kunne huske det til næste gang. Et eksempel er, at han kan finde på at række hånden ud af vinduet, som når man kører på cykle, når man glemmer at blinke til venstre. Det tænker man tit på når man glemmer blinket, og derfor sker det ikke så ofte.
Bjarne er en lærer, som man nemt kan snakke med og altid har det gode humør med. “

22. maj 2012

Andreas Reng Mogensen
“Har taget mit kørekort ved Nordbyens køreskole, og gik igennem begge prøver, uden at dumpe, variabel og sjov teori med plads til lidt vittigheder, og en kørelærer der er venlig, og gerne vil snakke om forskellige ting, samt der er også mulighed for at finpudse sine kørefærdigheder, efter behov.
Han har god erfaring fra hans tidligere arbejde som lastvognschauffør, som man godt kan høre lidt om en gang i mellem, så mænd spændende og sjovt nok når han snakker om det.
Helt klart en god køreskole, 5 stjerner fra mig. :)

10. maj 2012

Elever fra Wolff’s Køreskole
Her kan du læse nogle af de udtalelser som elever fra Wolff’s har sagt
Disse kan også læses på dumpeprocent.dk

Karina Petersen
“Jeg kan og vil helt klart anbefale “Wolffs køreskole”, jeg synes det har været helt fantastisk at teorien er foregået ved computere, så styre man lidt selv tempoet og kan terpe det man nu synes var svært! :-) jeg kørte med Bjarne, hvilket jeg har været yderst tilfreds med, han er ufattelig god til at lære fra sig, har tålmodighed til at hjælpe og forklare, helt fantastisk! jeg bestod teori og- køreprøve første gang hvilket jeg ikke havde gjort uden hans hjælp :-) jeg fortryder ikke! “

10. december 2011

Camilla Månsson
“Jeg kan helt bestemt anbefale Wolff´s køreskole. Teoritimerne foran PC fungerede rigtig godt for mig og både Thomas og Bjarne er rigtig gode til at forklare tingene og lære fra sig. Jeg kørte ved Bjarne, hvilket jeg varmt kan anbefale. Det var aldrig kedeligt at køre med Bjarne, som har god humor, hvilket også var med til at dulme nerverne. Wolff´s køreskole kan til enhver tid anbefales:) “

23. november 2011

 Jakob Lundager
“Jeg har været meget tilfreds med at tag mit kørekort ved Wolff´s køreskole. Både Thomas og Bjarne har fra begyndelsen vist stor fleksibilitet og ro blandet med en god portion humor, som har gjort både teori- og køretimer meget afslappet. Teori undervisningen fungerer rigtig godt og er opbygget på en meget fleksibel måde, som gør at man kan tag det i sit eget tempo, hvilket er rigtig lækkert. Bjarne har været rigtig god til at lære fra sig under køretimerne, som altid har været meget afslappet og lærerige. “

2. november 2011

 Martin Karlsen Jensen
“Jeg har været rigtig glad for den undervisning jeg har modtaget på Wollfs køreskole. Thomas er dygtig til at lære en stoffet, og jeg kom da også igennem teoriprøven med kun to fejl. I forbindelse med køretimerne har jeg kørt med Bjarne, hvilket har været en super oplevelse. Han er ligeså dygtig til at lære fra sig. Timerne har altid indeholdt masser af humor, så det var ikke træls at skulle til timerne. Dette gælder både teori med Thomas og køretimer med Bjarne.”

10. oktober 2011

 Stine
“Wolffs kørekskole ligger bare helt centralt i byen! Udover det, har jeg været utroligt tilfreds med både teori og køretimer, og bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Ideen med teori på computer er super fin. Det øger fleksibiliteten, og samtidig kan man selv repetere det, man synes var sværrest, så mange gange man har lyst. Jeg kørte med Bjarne, som er tilknyttet køreskolen, og det var også både hyggeligt og lærerigt. Jeg vil klart anbefale køreskolen!”

28. september 2011

 Winnie Johansen
“En klar anbefaling herfra, jeg bestod teori med en fejl og køreprøven første gang.. der er ingen sure miner eller dumme spørgsmål, men altid tid til hver enkelt elev, samt lidt god humor oveni :-) , hvilket gør den til tider kedelige teori til en fornøjelse. Plus man kan selv styre ens forløb og det er en kæmpe fordel .. så go go go, du vil med garanti få en god oplevelse . “

21. august 2011

 Janni Mølgaard
 ”God køreskole med mulighed for individuel undervisning ved pc og masser af mulighed for at øve teoriprøver. Jeg bestod teoriprøven med 2 fejl. God og relevant køreundervisning med en fleksibel kørelærer. Jeg tog i samråd med kørelæreren 2 ekstra køretimer op til køreprøven, og følte mig herefter meget klar, og bestod første gang. “

11. august 2011

 Mads Oddershede Geertsen
“Jeg synes forløbet fungerede rigtigt godt, da man blandt andet selv styrer meget. Det er et godt sted, og man står selv for planlægningen af teori lektioner.”

4. august 2011