Betaling

Efter man har været til første teoriaften har man fået vejledning om betaling. Desuden kan den læses her.

Den fulde pris , 13395,- kr. som får man en faktura på. Denne sendes til den mail adresse man opgiver på første teoriaften, som en pdf fil.
Faktura bliver desuden udleveres til 2 teoriaften. Den skal betales seneste 8 dage efter udsendelse. Man kan betale på 2 måder : Bankoverførsel (anbefales) og kontant.

Kan jeg lave en betalingsordning ?
Ja, vælger du betalingsordning afdrager du over 3 måneder. Det koster lidt mere.
På første teoriaften skal du medbringe 4495,- kr. Til den førstkommende 1. i måneden skal der betales 3300,- kr. Og så igen 2 gange mere a 3300,- kr. hver til den 1.
I alt 14395,- kr.
Overholdes betalingsordningen ikke, så stopper undervisningen med det samme og det vil ikke være muligt at aftale køretider. Resten af beløbet som der skyldes skal betales. Når restbeløbet er betalt bliver din undervisning genoptaget. Dette kan medføre at du bliver nødt til at skifte hold og det forlænger dit kørekortforløb.

Ekstra kørelektioner og eventuelle ekstra prøvegebyr?
Hvis du har købt ekstra kørelektioner så skal disse betales seneste samme dag du skal til din praktiske prøve.
Hvis du eventuelt er dumpet til prøve (teoriprøve/praktisk prøve) og jeg har betalt nyt prøvegebyr for dig, så skal alt dette betales seneste samme dag du skal du skal din praktiske prøve.
Såfremt der ikke kan/vil betales seneste samme dag, så bliver din praktiske prøve aflyst. Dermed er dit prøvegebyr spildt og der skal betales et nyt prøvegebyr på 600,- kr. før du kan komme til en ny prøve. Derudover skal du forvente ventetid inden du kan komme til en ny prøve.

Hvordan betaler du dette ?
Det er muligt at betale på 2 måder lige før din praktiske prøve
Kontant eller med Dankort

Nogen har haft længere betalingsordning ?
Det er korrekt, men desværre er der nogen der ikke har kunnet holde deres aftale, og dermed ødelagt det for andre fremadrettet, så dette er ikke muligt mere.